Leadership program POVESTEA

Wellbeing Institute este o organizație non-profit care se adresează întregului sistem de educație având ca misiune transformarea școlilor în comunități ale încrederii, bunătății și bucuriei.

www.wellbeing-institute.ro

Mind Education este o companie de consultanță psihologică cu o experiență de 10 ani în sprijinul familiei și comunităților, companiilor și școlilor, în procesul lor profund de transformare, cu focus pe starea de bine a membrilor ei, grija pentru sănătatea emoțională și mentală și relații care au la bază siguranța și încrederea. 

www.mindeducation.ro

Parteneri strategici

Transylvania College este o școală recunoscută la nivel internațional pentru abordarea inovatoare în ceea ce privește metodele de predare, construirea de relații sănătoase în comunitatea școlii și cu o perspectivă nouă asupra gestionării situațiilor dificile. 

Ultimele rapoarte de acreditare (2019), atât cel britanic, cât și cel românesc, au certificat că practicile de wellbeing, leadership, educație globală și cele care țin de partea academică au rezultate vizibile în progresul și formarea elevilor și profesorilor din școală.

www.transylvania-college.ro

Școala pentru Cuplu are ca principală misiune sprijinul cuplului, în prezent izolat și cu multe provocări, în a avea o viață împlinită, de lungă durată și satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Și pentru că școala este o comunitate care are o profundă influență asupra copiilor pe termen lung, a dezvoltat proiecte în care atât copiii și adolescenții, cât și adulți, părinți și profesori învață despre iubire, relațiile romantice și de prietenie.

www.scoalapentrucuplu.ro

Parteneri program POVESTEA

Cognitrom este o organizație de cercetare și dezvoltare, conform legislației românești și europene în domeniu, acreditată de Autoritatea națională de cercetare. Se deosebește de alte organizații de profil în special prin experiența dezvoltării de platforme psihologice, online și offline, utilizate de specialiști din toată țara în activități de evaluare și intervenție psihologică.

www.cognitrom.ro 

Petru CURȘEU este profesor universitar (Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, România și Open Universiteit, Olanda) în domeniul psihologiei sociale și organizaționale. A publicat si coordonat mai multe volume la edituri din țară si străinătate. De asemenea, studiile sale în domeniul dinamicii grupurilor sociale restrânse, deciziei colective și cogniției sociale au fost publicate în reviste internaționale de prestigiu.

O parte importantă a cercetărilor sale explorează relațiile de colaborare la nivel interpersonal (colaborarea și calitatea deciziilor de grup), colaborarea între grupuri sau organizații precum și colaborarea în contextul dezvoltării sustenabile a societății în ansamblu. Aceste cercetări arată că procesul de colaborare este unul complex, care are la bază recunoașterea și valorizarea diversității în grupuri, organizații și societate în ansamblu. Printre consecințele notabile ale unui proces de colaborare eficient sunt inovațiile, calitatea învățării în grupuri de studenți, adaptarea flexibilă a grupurilor și organizațiilor la un mediu în continuă schimbare și în cele din urmă dezvoltarea sustenabilă a societății.

“Cu certitudine colaborarea este un proces esențial pentru sistemul educațional atât în ceea ce privește învățarea colaborativă (procesul în care elevii și studenții studiază materiale curriculare în grupuri restrânse) cât și în ceea ce privește calitatea actului educațional în general. Prin participarea la proiectul Povestea intenționăm să explorăm într-o manieră sistematică rolul colaborării asupra inovației și calității actului educațional în școlile din România.”

Mihai Tucaliuc
Psiholog și Consultant care dorește să ajute organizațiile și oamenii să își atingă potențialul maxim.

“Îmi place să spun că sunt din Botoșani cu toate că am terminat studiile la UBB în Cluj-Napoca. Am fost adoptat de acest minunat oraș în ultimii ani, loc în care îmi desfășor activitatea de consultanță. Lucrez cu mult entuziasm și pasiune, în special când îi ajut pe alții și mai ales atunci când îi văd fericiți sau când îmi ating un obiectiv. Am tendința ca odată ce mi-am propus ceva, îmi urmăresc obiectivul până la final. Îmi place mult să lucrez în echipă și cred în chimia care se produce în interiorul grupurilor astfel încât să fie eficiente și să se bucure de un climat social pozitiv. Aspir spre dezvoltare, sănătate, pasiune și unicitate în toate acțiunile mele, cu scopul de a inspira.”

Arcadius Florin Muntean
“Trei cuvinte mă caracterizează pe deplin și anume dinamism, profesionalism și jovialitate. Sunt psiholog organizațional, trainer și dansator, un împătimit al excelenței și al dezvoltării umane. Am absolvit facultatea de psihologie din Cluj Napoca, Masteratul de Resurse Umane și Sănătate Organizațională în cadrul aceleași facultăți, iar în prezent urmăresc un doctorat în psihologie organizațională. Profunzimea, arta și știința sunt elemente care mă propulsează spre viitor și care îmi creionează traseul profesional și personal.
Sunt fascinat de modul în care oamenii lucrează împreună și de cum proiecte de anvergură sunt jonglate cu pasiune și succes într-o echipă. Proiectul Povestea reflectă dorința puternică de a produce o schimbare semnificativă în sistemul educațional, fiind un proiect cu adevărat ambițios. Mă bucur să fac parte din această echipă și să explorez științific o asemenea intervenție.”

Fii parte din Poveste!

Dacă vrei să faci parte din Povestea noastră și să afli mai multe detalii despre program, trimite-ne un mesaj.

Contact

Telefon

E-mail